24 квітня 2009
Заява Вінницької обласної організації ВО "Свобода" у зв'язку з провокаціями

Вінницька обласна організація ВО "Свобода" висловлює обурення у зв'язку з непоодинокими провокаціями, які стосуються діяльності організації.

Так, члени партії ВО "Свобода" не мають жодного відношення до заяви наданої голові Вінницької обласної державної адміністрації Домбровському О.Г., голові Вінницької районної державної адміністрації Щетиніну Ю.М., засобам масової інформації про діяльність апарату Вінницької районної ради.

В тому, що влада паралізована, корумпована, кланова, - винні всі мегаблоки ‒ "Наша Україна", БЮТ, "Партія Регіонів". Інтриги, війни за портфелі та владні повноваження постійно мають місце і на Вінниччині.

Вінницька обласна організація ВО "Свобода" заявляє, що участі у зведенні стосунків між провладними партіями та блоками категорично не брала і брати не буде. Вважаємо, що існує єдиний шлях подолання системних проблем у владі, в тому числі в органах місцевого самоврядування - це докорінне очищення влади та змінна самої її системи за принципом трьох "К": усунення від управління державою комуністів, кагебістів та кучмістів, про що і було наголошено у зверненні Вінницької обласної організації ВО "Свобода" до влади 3 лютого 2009 року.

Вінницький обласний комітет ВО "Свобода"